- Przecier z cukinii
- Pomidorowa z bazyli±
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Deser jogurtowo-owocowy
- Torcik z galaretk±
- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Zupa kukurydziana
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Tarta z cukini± i pomidorami
- Surówka z jab³ek i dyni
- Knedle ze ¶liwkami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Rulonik z warzywami
- Nale¶niki z sosem mornay
- Go³±bki po grecku
- Sa³atka makaronowa
- Kurczak z marchewk± i migda³ami
- Sa³atka dziadka Julka
- Croque monsieur i croque madame
- Cukinia z pomidorami i bazyli±
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Sa³atka marokañska
- Pianka bananowa
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- Placuszki dro¿d¿owe
- Kulki serowo-orzechowe
- Gruszki w kremie waniliowym
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Ciasteczka owsiane z wi¶niami
- Budyñ z ¿ó³tkiem
- Chleb bezglutenowy
- Wytrawne kruche ciasto
- Pomidory faszerowane serem ple¶niowym
- Sos prowansalski aioli
- Je¿
- Batony orzechowo-kokosowe
- Lody z jogurtu
- Pasta z kurczaka
- Chrupki Krzysia
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Szasz³yk z indyka z morelami
- Kruche babeczki z mas± orzechow±
- Placuszki z tuñczyka
- Nale¶niki biszkoptowe z truskawkami
- Ogórki faszerowane
- Chrupi±cy serek z gruszk±
- Dip fasolowy
- Polski sos wielkanocny
- Przecier owocowy
- W³oska zupa jarzynowa
- Kartoflana zapiekanka
- Wo³owina w sosie
- Zupa minestrone
- Biszkopt z surowymi owocami
- Ciasto na ptysie
- Zrazy z pieca
- Orzechy w czekoladzie
- Botwina
- Babeczki z musem owocowym