- Grzanki z mozzarellą
- Klopsiki cielęce
- Pierogi ruskie
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Chrupiący serek z gruszką
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Sos winegret
- Kapusta z sosem sojowym
- Zupa jagodowa
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ciasto z dynią
- Pizza pomidorowo-serowa
- Sola meuniere
- Deserowa zupa owocowa
- Murzynek
- Placek z cukinii
- Zupa-krem z marchwi
- Lody bananowo - czekoladowe
- Wytrawne kruche ciasto
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Aromatyczny schab
- Ziemniaki po niemiecku
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Nadziewany kabaczek
- Ryba z cukinią
- Przysmak serowy
- Szaszłyki z łososia
- Tarta jabłkowa II
- Chleb ziołowy
- Puchatkowe ciasteczka
- Filet z indyka w soku owocowym
- Ciastka kokosowe
- Naleśniki z serem
- Faszerowane papryki
- Niesłodka zupa z dyni
- Szara pasta
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Spaghetti z papryką
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Sałatka z kwiatami
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Włoska zupa jarzynowa
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Ciasto marchwiowe z figami
- Sorbet malinowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Zupa szczawiowa
- Amerykańska szarlotka
- Ogórki faszerowane
- Deser biało czerwony
- Pasta z kurczaka
- Kompot ze śliwek
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Tęczowy sorbet
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Pizza (bez mleka)