- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Otulona brzoskwinia
- Pasta z bak³a¿ana
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Kopytka (bez jajek)
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Szparagi w cie¶cie
- Surówka z marchewki
- Pomidory z papryk± po w³osku
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Ciasto czekoladowe
- Sorbet arbuzowy
- Zapiekanka z jab³ek i makaronu
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Pieczeñ wieprzowa na zimno
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ciasteczka czekoladowe
- Pasta z awokado
- Zupa ze ¶wie¿ych pomidorów
- Kruche ciasto z bita ¶mietan±
- Bezy z truskawkami i bit± ¶mietan±
- Pulpety z koperkiem
- Mus owocowy
- Pieczone jab³ka
- Tort nale¶nikowy z pomidorami
- Krem jarzynowy z indykiem
- Kotlety wielosk³adnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb Grahama
- Farsz miêsny (bez jajek)
- Tartaletki z porami
- Pulpety
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Szarlotka
- Soja prawie po bretoñsku
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Gnocchi dyniowe
- Kurczak w curry
- B³yskawiczne pierogi leniwe
- Cukinia z wody
- Ró¿owa zupa owocowa
- Kaszka z buzi±
- Zawini±tka z indyka w sosie porzeczkowym
- S³odkie bu³eczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto bezowe z kremem
- Cygañski kocio³ek
- Delikatny i puszysty sernik
- Kor¿ - placek kresowy
- Lane kluski
- Placek gruszkowy
- Bu³ka orzechowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Daktylowe roladki
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Puree z dyni
- Bak³a¿any z nadzieniem bezmiêsnym
- Kompot ze ¶liwek
- Galaretka z pigwy