- Sa³atka marokañska
- Faszerowane kurze piersi
- Tarta z mro¿onym szpinakiem
- Kisiel ¿urawinowy lub porzeczkowy
- Lekka rybna
- Puchatkowe ciasteczka
- Pulpety rybne
- Bu³ka orzechowa
- Zupa krem ze szparagów
- Surówka z cykorii
- Kisiel z malinami
- Kotleciki z soji
- Zapiekanki z bagietki
- Chiñskie jajka herbaciane
- Ciasto jogurtowe
- Knedle ze ¶liwkami
- Tarta i babeczki z porami i szynk±
- Szasz³yki z jagniêcia (drobiu)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Musaka (potrawa ba³kañska)
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Biszkopt z owocami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Budyñ (bez mleka)
- Pomidorki sauté
- Ciasteczka migda³owe
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Sok jab³kowy
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Pasta z kurczaka
- Kurczak z marchewk±
- Chrupi±ce babeczki
- Nale¶niki chiñskie
- Kurczak egzotyczny
- Lody czekoladowe
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Lody twaro¿kowe
- Kotlety z p³atków owsianych
- Zupa cytrynowa
- Szybka ryba po grecku
- Ryba po ¿ydowsku
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Nale¶niki (bez mleka i jajek)
- Puree ziemniaczane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Wigilijna zupa migda³owa
- Surówka z kminkiem
- Placek gruszkowy
- Owoce pasteryzowane
- Zapiekanka broku³owa
- Zupa migda³owa
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Ma³drzyki - placuszki serowe
- Budyniowa zupa malinowa
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Pizze - miniaturki
- Nadziewany kabaczek
- Kisiel z truskawkami