- £oso¶ znad zatoki
- Babeczki ry¿owe ze ¶liwkami
- Owoce ze s³oika
- Muffiny jagodowe
- Koktajl z melona
- Zupa z soczewicy
- Ziemniaki pieczone
- Daktylowe roladki
- Tarta jab³kowa z budyniem
- Kurczak w curry
- Rulonik z warzywami
- Babeczki z szynk± i serem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Mus truskawkowy II
- Warzywa z drobiem po chiñsku
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Francuski sos czosnkowy
- Jab³ka w majeranku do bia³ego miêsa
- Surówka z marchewki
- Omlet po polsku
- Delikatny sernik
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Racuszki gryczane
- Zrazy z kury
- Sorbet pomarañczowo-cytrynowy
- Deser gruszkowy
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Bu³eczki serowe
- Ziemniaki faszerowane
- Rulonik z warzywami
- Sos prowansalski aioli
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Zupa migda³owa
- Placek z cukinii
- Placek z zielonego groszku
- Ciasto z dyni±
- Ple¶niak (bez mleka, glutenu)
- Zupa krem z dyni
- Tarta owocowa
- Galaretki
- Racuszki
- Koktajl brzoskwiniowy
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Sa³atka z tofu
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- Kostka z kaszki manny
- Chrupi±ce ciasto z rabarbarem
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Kisiel z malinami
- Lekka rybna
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Faszerowane kurze piersi
- Ciasto czekoladowe
- Kisiel z truskawkami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Zupa cytrynowa
- Grzanki parmezanowe
- Bak³a¿any z makaronem
- Pizza z owocami