- Kotlety gryczane
- Racuszki
- Gruszki w kremie waniliowym
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Tarta z pianą owocową
- Pulpety z ryżem
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Owocowa legumina
- Kurczak z ryżem
- Kopytka
- Zapiekanki z bagietki
- Jabłka z aronią
- Pasta (dip) z bobu
- Racuszki gryczane
- Sezamki
- Placuszki serowe
- Grzanki z pieczoną fetą
- Włoska zupa jarzynowa
- Uszka
- Naleśniki (bez glutenu)
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Ciasto z jabłkami
- Koktajl malinowy
- Ciasto z owocami
- Rulonik z warzywami
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Krem truskawkowy
- Sos pomidorowy klasyczny
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Jaś na słodko
- Tarta jabłkowa II
- Kawior z bakłażana
- Racuszki z dyni
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Pulpeciki pod beszamelem
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Zupa z dyni na słono
- Sałatka ryżowa
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Zielona zupa
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Panga w pergaminie
- Schab z rodzynkami
- Chrupiące kaczuszki
- Kluski kładzione z jabłkami
- Ryba po grecku II
- Ciasto-legumina z owocami
- Spaghetti z papryką
- Pierogi kaukaskie
- Jeż z awokado
- Omlet po francusku
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Lodowe lizaki (owocowe)