- Rulonik z warzywami
- Faszerowana cukinia
- Placuszki z cukinii
- Letni sorbet
- Owocowa legumina
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Felafelki
- Makaron rozmaitości
- Botwina
- Kulki rybne po norwesku
- Dip fasolowy
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Miodek cebulowy
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kurczak z ananasem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ryba z cukinią
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Śliwki z figą i melisą
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Panierowane paluszki rybne
- Tarta prawie Tatin
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Chleb (bez glutenu)
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Krem twarożkowy z owocami
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Sok jabłkowy
- Tarta ze szpinakiem
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Galaretka z soku z porzeczek
- Zupa krem z cukinii
- Spaghetti z pulpetami
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Pierogi kresowe
- Sos majonezowy
- Owocowa bomba
- Kurczak w migdałach
- Legumina śliwkowa
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Jabłka w cieście
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Placuszki-kaczuszki
- Zupa z kabaczków
- Kanapka z pastą jajeczną
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Ciastka orzechowe
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Leśny przysmak na kolację
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Francuski sos czosnkowy