- Zupa z zielonej sałaty
- Ciasto-legumina z owocami
- Pulpety z ryżem
- Naleśniki z sosem mornay
- Ryżowa szarlotka
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Napoleonki
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kotleciki z soji
- Włoska zupa jarzynowa
- Makaron rozmaitości
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Mazurek trójwarstwowy
- Jajka faszerowane
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cytrynowe ciasteczka
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Drób z porzeczkami
- Ogórki faszerowane
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Surówka z cykorii
- Tarta cebulowa II
- Szpinakowe pesto
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Sałatka grecka III
- Kisiel z malinami
- Owsiane chrupki
- Ryba po grecku
- Bezglutenowe ciasteczka
- Ciasto z owocami
- Deser owocowy
- Przecier jabłkowy
- Sos prowansalski aioli
- Mięso duszone po turecku
- Misie patysie - ciasto
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kulki serowo-orzechowe
- Kisiel mleczno-owocowy
- Ziemniaki faszerowane
- Faszerowana cukinia
- Jabłkowy kurczak
- Napój z owoców jagodowych
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Wesołe omleciki
- Koktajl wiśniowy
- Cukinia z pomidorami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Lekka rybna
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Rizotto z tuńczykiem
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Tort serowy wspaniały
- Tarta z pianą owocową
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Kisiel z jabłkiem
- Rogaliki kokosowe
- Daktylowe roladki