- Karmelowe wafelki
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotleciki z tuńczyka
- Domowy budyń
- Ciastka owsiane
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Rogaliki z powidłami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chrupiące kaczuszki
- Felafelki
- Papryka nadziewana twarogiem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Lody twarożkowe
- Włoski chleb ziołowy
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Różowa kaszka
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Pierogi z owocami
- Grzanki z pieczoną fetą
- Pizza z owocami
- Tort czekoladowy
- Puree z marchwi
- Ślimaki daktylowe
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Zupa z dyni
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kurczak z jabłkiem
- Powidła śliwkowe
- Aromatyczny schab
- Faszerowane kurze piersi
- Napój z owoców jagodowych
- Kisiel malinowy
- Pomidorki sauté
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Dip fasolowy
- Kotleciki cielęce
- Pomidory nadziewane ryżem
- Spaghetti z papryką
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Bułki maślane
- Słodkie kaszotto
- Sernik na zimno
- Smażona mozzarella
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Sałatka łakomczucha
- Pyzy
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Krem truskawkowy
- Spatzle
- Sos pomidorowo-warzywny
- Chleb razowy z kminkiem
- Jabłka w cieście
- Kuszące jabłka
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu