- Tarta cebulowa II
- Kisiel żurawinowy
- Aromatyczny schab
- Indyk w galarecie
- Galaretka z soku z porzeczek
- Zapiekanka z marchwi
- Kluski serowe
- Babeczki z szynką i serem
- Proste ciasto na kruchy spód
- Szparagi pod beszamelem
- Kolorowa jajecznica
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Krem jarzynowy z indykiem
- Zupa minestrone
- Koktajl z owoców sezonowych
- Koktajl brzoskwiniowy
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Mrożone bezy z malinami
- Sos różowy
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Kruche ciasto z masą makową
- Bułgarski chłodnik
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Indyk przekładany
- Dip fasolowy
- Pieczone kartofle
- Faszerowane kurze piersi
- Sos prowansalski aioli
- Panierowane serki pleśniowe
- Jajka marynowane w occie
- Bananowe frytki
- Domowe pesto uproszczone
- Sos czekoladowy
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Masa czekoladowa
- Kotlety mielone dla dzieci
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sorbet malinowy
- Zupa z pulpetami
- Tort (bez glutenu)
- Sok jabłkowy
- Spaghetti z sosem pesto
- Ziemniaki pieczone
- Tarta (bez glutenu)
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ryba w sosie warzywnym
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Surówka z marchewki
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Jajka z szynką w majonezie
- Placek gruszkowy
- Placuszki jabłkowe
- Fasola z miodem i cytryną
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Spaghetti z sosem pomidorowym