- Puree z bakłażana
- Sorbet malinowy
- Gnocchi dyniowe
- Sałatka z truskawek i melona
- Kluski kładzione z jabłkami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Jabłka w cieście
- Drób z porzeczkami
- Dynia z piekarnika
- Cukinia z mięsem mielonym
- Figowe rogaliki
- Caprese
- Eskalopek z pomidorem
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Napój różany
- Surówka z dyni
- Cytrynowy biszkopt
- Surówka z marchwi
- Zupa krem z dyni
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Przecier z manną
- Tarta (bez glutenu)
- Pomidorowa z bazylią
- Bułeczki z kapustą
- Surówka z żurawiną
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chleb pita
- Jabłkowy kurczak
- Masa czekoladowa
- Faszerowane papryki
- Koktajl mleczno-owocowy
- Warzywa smażone w cieście
- Tarta cebulowa II
- Pianka bananowa
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Puree z truskawek i kiwi
- Halibut pod parmezanem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Pizza (bez glutenu)
- Zupa cytrynowa
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Francuski sos czosnkowy
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Smażone banany
- Mrożone owoce
- Chleb (przepis podstawowy)
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Pizza z owocami
- Cukinie z daleka
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Tartaletki z porami
- Jabłka w cieście