- Kurczak z marchewką
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Tort (bez glutenu)
- Naleśniki chińskie
- Pasta z łososia
- Zraziki sezamkowe
- Kruchy placek ze śliwkami
- Kluski z kaszy manny
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Łosoś pieczony w soli
- Sałatka z cukini
- Sałatka mięsna z morelami
- Tarta (bez glutenu)
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowa trochę inna
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Mazurek cytrynowy III
- Proste ciasto na kruchy spód
- Tarta jabłkowa II
- Botwina
- Ciasto na ptysie
- Maślane bułeczki bez masła
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kluski kładzione z jabłkami
- Najprostsza tarta owocowa
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Biurowa kartoflanka
- Tarta wiśniowa
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Żółta pasta
- Napój różany
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Bułeczki serowe
- Migdały w karmelu
- Kuszące jabłka
- Surówka z marchwi i jabłka
- Mak z łamańcami
- Faszerowane kurze piersi
- Cukiniowe ciasto
- Zupa z zielonego groszku
- Kurze zawiniątka
- Domowy kisiel wiśniowy
- Blinki z cukinii
- Otulona brzoskwinia
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Zapiekane kanapki liliputa
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Mus brzoskwiniowy
- Krupniczek mamy
- Dip fasolowy
- Lody z jogurtu
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Mrożone bezy z malinami
- Rozmaitości na parze
- Jeż z awokado
- Cukinia z wody