- Rizotto z tuńczykiem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Naleśniki z sosem mornay
- Pasta z awokado
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Botwina
- Napój z owoców jagodowych
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Strudel z jabłkami
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Spaghetti Estery
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Legumina śliwkowa
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Deserowa zupa owocowa
- Lody na patyczkach
- Murzynek Jaś
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Faszerowane kurze piersi
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Pizza pomidorowo-serowa
- Ostre ziemniaczki
- Krem z cukinii
- Chleb Grahama
- Łazanki zapiekane z owocami
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Paszteciki (bez jajek)
- Lody waniliowe
- Kurczak z ryżem
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pierogi kresowe
- Rogaliki z powidłami
- Baba wielkanocna z szafranem
- Mrożony jogurt jagodowy
- Tortilla hiszpańska
- Rozmaitości na parze
- Chłodnik z pomidorów
- Surówka z dyni
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Domowe pesto uproszczone
- Kaszka z buzią
- Trufle czekoladowe
- Chłodnik owocowy
- Truskawki w czekoladzie
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ciasto z owocami
- Ryba z cukinią
- Mazurek cytrynowy III
- Puree z bakłażana
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym