- Majowe ciasto z rabarbarem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Tarta (bez glutenu)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Krem truskawkowy
- Rizotto z tuńczykiem
- Surówka z kminkiem
- Dip fasolowy
- Jabłko z sałatką ryżową
- Kulki rybne po norwesku
- Papryka nadziewana twarogiem
- Halibut pod parmezanem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Sałatka arabska tabuleh
- Omlet grzybek z kozim serem
- Budyń karmelowy
- Przecier owocowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Zupa jabłkowa z curry
- Pierogi z młodą kapustą
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Brzoskwiniowa pianka
- Schab winny
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Gruszki w kremie waniliowym
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Indyk z marchewką
- Panga w pergaminie
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Sos winegret
- Chrupiący serek z gruszką
- Croque monsieur i croque madame
- Tarta z pianą owocową
- Naleśniki (bez glutenu)
- Żółty chłodnik
- Mus truskawkowy II
- Mulatki z bakaliami
- Napój różany
- Sałatka makaronowa
- Surówka z dyni
- Topione pomidory
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Pierwsze mięsko
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Lody (bez mleka)
- Grecki gulasz z drobiu
- Mielonka z dodatkami
- Guacamole
- Koktajl z owoców sezonowych
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Galaretka z surowymi owocami
- Mak z łamańcami
- Masa czekoladowa - ganache
- Sałatka z truskawek i melona
- Różowa kaszka
- Mus z kaszy manny