Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Kotlety gryczane
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Pasta z awokado
- Pizza z owocami
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Sałatka
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Drób z porzeczkami
- Sałatka litwacka
- Kulki rybne po norwesku
- Tarta owocowa
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Zupa minestrone
- Zupa jabłkowa z curry
- Ziemniaki pieczone
- Zupa szczawiowa
- Torcik z galaretką
- Nadziewany kabaczek
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Napój marchwiowo-malinowy
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Tarta brokułowa
- Kulki mięsne po szwedzku
- Pasta - jajo i basta
- Kapuśniak
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Kisiel owocowy
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Kruche spiralki
- Surówka zimowa
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Sorbet owocowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Kompot ze śliwek
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Pasta z kurczaka
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Macaroni & cheese
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Placek z zielonego groszku
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Rulonik z warzywami
- Sałatka ryżowa z curry
- Tort (bez glutenu)
- Przecier z manną
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Mulatki z bakaliami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ciasto do pizzy: kruche
- Puree z dyni
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Pasta (dip) z bobu
- Francuski sos czosnkowy