- Sos pomidorowy klasyczny
- Zapiekane kanapki liliputa
- Zupa migdałowa
- Barszcz postny
- Jajka faszerowane
- Pasta z bakłażana
- Mięso duszone po turecku
- Spaghetti z pulpetami
- Kisiel owocowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Szaszłyki z kurczaka
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Pizza pomidorowo-serowa
- Bezy (bez mleka)
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Napój różany
- Placuszki z cukinii
- Puree z bakłażana
- Powidła śliwkowe
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Resztki lata
- Nadziewany kabaczek
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Brzoskwinie na ostro
- Tęczowy sorbet
- Chłodnik pomidorowy
- Pizze - miniaturki
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Ciasto z dynią
- Koktajl jabłkowy
- Grecka zapiekanka warzywna
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Śliwki z figą i melisą
- Budyń z żółtkiem
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Ciasteczka czekoladowe
- Mozzarella w karecie
- Makaron z brokułami
- Panierowane serki pleśniowe
- Zupa krem z dyni
- Sałatka z kwiatami
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Strucla mini
- Budyniowa zupa malinowa
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Placek z cukinii
- Migdały w karmelu
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zdrowy bigos
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zapiekanka turecka z miodem
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Kluski kładzione z jabłkami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Babeczki z szynką i serem
- Babeczki z musem owocowym