- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Fritata - warzywa w jajku
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Kuskus jak prawdziwy
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Kisiel malinowy
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Cudowna cukinia
- Mielonka z dodatkami
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Tarta z żurawinami
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Tarta z grzybami
- Wytrawne kruche ciasto
- Koktajl owocowy na lodach
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Ciasto marchwiowe
- Chleb razowy z kminkiem
- Omlet po włosku (frittata)
- Tarta prawie Tatin
- Racuszki
- Potrawka z patisonami
- Śliwki z figą i melisą
- Zupa z jabłek na słono
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Chrupiący serek z gruszką
- Sałatka z tofu
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Ryż z jajkami na parze
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z grilla
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Cannelloni ze szpinakiem
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Jabłka z aronią
- Piernik
- Zrazy z pieca
- Grzanki z pieczoną fetą
- Pizza z owocami
- Kulki rybne po norwesku
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Racuszki serowe
- Brzoskwinowe oczko
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Białe leczo
- Pizza (bez glutenu)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Knedle ze śliwkami
- Frittata z warzywami
- Sorbet porzeczkowy