- Masa czekoladowa
- Budyniowa zupa malinowa
- Przecier owocowy
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Chłodnik
- Wyraziste tofu
- Daktylowe kulki
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Sorbet arbuzowy
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Cukinia faszerowana serem
- Otulona brzoskwinia
- Zupa-krem z marchwi
- Sałatka grecka III
- Krupnik
- Racuchy drożdżowe
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Tartaletki z porami
- Domowy kisiel wiśniowy
- Bezy (bez mleka)
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Ryba po grecku
- Mrożone bezy z malinami
- Jajka faszerowane
- Jabłka z aronią
- Faszerowane kurze piersi
- Mozzarella w karecie
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Omlet po polsku
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Surówka z czerwonej kapusty
- Zupa gulaszowa
- Surówka z jabłek i dyni
- Dip fasolowy
- Kolorowa jajecznica
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Truskawki w czekoladzie
- Mazurek nugatowy
- Chleb (bez glutenu)
- Kurczak z marchewką
- Zupa owocowa
- Sałatka z winogronami
- Potrawka z kurczaka
- Mrożony jogurt jagodowy
- Pasta z kurczaka
- Zupa z zielonej sałaty
- Lody z jogurtu
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Jogurt własnej roboty
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Ciasto (bez mleka)
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Owsianka z mlekiem kokosowym