- Warzywa smażone w cieście
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Sałatka z winogronami
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Ciasteczka czekoladowe
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Rozmaitości na parze
- Deser jogurtowo-owocowy
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pierniczki całuski
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Kapusta z sosem sojowym
- Szarlotka
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Sos winegret
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Filet z indyka w soku owocowym
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Cygański kociołek
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Kisiel mleczno-owocowy
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Pierogi z owocami
- Zupa migdałowa
- Kruche ciasto z masą makową
- Zupa francuska
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Sałatka grecka III
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Makaron z pomidorami
- Aromatyczny schab
- Zupa z soczewicy
- Pierwsze mięsko
- Kosmiczne pojazdy
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Owoce ze słoika
- Ciasto jogurtowe
- Bananowe frytki
- Rolady z kurzych piersi
- Grzanki parmezanowe
- Jagodzianki
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Papryka nadziewana twarogiem
- Jabłkowy kurczak
- Kisiel z malinami