- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Rulonik z szynki
- Chłodnik pomidorowy
- Deser z rabarbarem
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Czipsy
- Ciasto z dynią
- Ryba po grecku II
- Mrożone owoce
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Owocowy indyk
- Rizotto z tuńczykiem
- Koktajl owocowy na lodach
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zupa minestrone
- Rogaliki
- Kurczak w potrawce
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zdrowy bigos
- Kruche plastry cytrusów
- Bananowa manna
- Tarta z brokułami lub z porami
- Placki ziemniaczane
- Rulonik z warzywami
- Galaretki
- Przysmak serowy
- Zapiekanka z drobiu
- Sałatka z arbuza i fety
- Francuskie kiełbaski serowe
- Krupnik
- Owocowa legumina
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z drobiem i morelami
- Baba wielkanocna z szafranem
- Pasta z bakłażana
- Spaghetti z cukinią
- Pieguski
- Pączki (bez glutenu)
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Grzanki z pieczoną fetą
- Papryka nadziewana twarogiem
- Mus truskawkowy II
- Przecier z cukinii
- Ryba po żydowsku
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Flaczki z kurczaka
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Pasta z kurczaka
- Różności pod beszamelem
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Słone patyczki