- Kaczka z jabłkami
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kluski serowe
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Zupa krem z zielonego groszku
- Owoce z kruszonką
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kisiel owocowy
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Sałatka grecka III
- Kuszące jabłka
- Rogaliki
- Amerykańska szarlotka
- Owocowe zabawki
- Papryka faszerowana warzywami
- Pieczeń cielęca
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Trufle czekoladowe
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Pulpety z ryżem
- Puree z dyni
- Puree z bakłażana
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Napój różany
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Croque monsieur i croque madame
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pomidorki sauté
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Gruszki w kremie waniliowym
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Risotto z łososiem
- Racuszki
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kostka z kaszki manny
- Jabłko z sałatką ryżową
- Sałatka z truskawek i melona
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Chłodnik
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Sałatka z arbuza i fety
- Gnocchi dyniowe
- Omlet z cukinią i papryką
- Deser z rabarbarem
- Kotlety gryczane
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Szarlotka miękka