- Kruche ciasteczka
- Łagodny hummus
- Rolady z kurzych piersi
- Owoce w czekoladzie
- Jabłka w cieście
- Kluski z kaszy manny
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Mielona wołowina po chińsku
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Babeczki z szynką i serem
- Makaron z pomidorami
- Schab z rodzynkami
- Tarta szpinakowa
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Szejk niekoniecznie arabski
- Spaghetti z pulpetami
- Lody bananowe (bez mleka)
- Botwina
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Szaszłyki z kurczaka
- Gnocchi dyniowe
- Szwedzki łosoś
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Zupa z zielonej sałaty
- Ryżowa szarlotka
- Pulpety
- Makaron z warzywami
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Zupa francuska
- Kurczak z ryżem
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Nadziewany kabaczek
- Murzynek
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Deser owocowy
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Zupa krem z dyni
- Wołowina z fasolką szparagową
- Owsiane chrupki
- Pierniczki
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Mazurek nugatowy
- Kartoflana zapiekanka
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Pasta z bakłażanów
- Jabłka z aronią
- Galaretka z surowymi owocami
- Zupa jagodowa
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)