- Budyniowa zupa malinowa
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Jaś na słodko
- Pizza wegetariańska
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Zupa migdałowa
- Pomidory nadziewane ryżem
- Cukinia z wody
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zupa z dyni
- Zupa z dyni na słono
- Placki z jabłkami
- Deser z kaszy jaglanej
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Spaghetti
- Leśny przysmak na kolację
- Gnocchi dyniowe
- Sok jagodowy
- Panga w pergaminie
- Rulonik z warzywami
- Przecier z cukinii
- Sałatka z winogronami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zapiekanka rybna
- Kartoflanka przecierana
- Przecier jabłkowy
- Domowy budyń
- Knedelki z sandacza
- Kruche plastry cytrusów
- Mazurek trójwarstwowy
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Placuszki z twarogu
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Koktajl wiśniowy
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Trufle z herbatników
- Koktajl mleczno-owocowy
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Różowa kaszka
- Cukiniowe ciasto
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Łagodne chili
- Cytrynowe masło
- Szwedzki łosoś
- Surówka z żurawinami i selerem
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Białe leczo
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Dipy jogurtowe
- Spaghetti z cukinią
- Batony orzechowo-kokosowe
- Sos prowansalski aioli
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Ciasto czekoladowe
- Bezy (bez mleka)
- Warzywa w pergaminie po grecku