- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Sorbet owocowy
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Surówka z marchewki
- Rulonik z warzywami
- Bakłażanowe kotlety
- Sałatka z grilla
- Pyszna pasta z tofu
- Kisiel z jabłkiem
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Karpatka
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kruche plastry cytrusów
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Ratatuja nicejska
- Pulpeciki pod beszamelem
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Placuszki z cukinii
- Zrazy z kury
- Knedelki z sandacza
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Baba wielkanocna z szafranem
- Surówka z jabłek i dyni
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Szpinak z baraniną
- Pączki z białego sera
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pieczone jabłka
- Caprese
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Bezy (bez mleka)
- Biszkopty bezglutenowe
- Deser brzoskwiniowy
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Barszcz postny
- Resztki lata
- Makaron z sosem szpinakowym
- Rogaliki kokosowe
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Bananowe frytki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Napój różany
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Owocowa bomba
- Czipsy
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Omlet z cukinią i papryką
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Krem truskawkowy
- Sos różowy