- Pyszna pasta z tofu
- Sajgonki (bez glutenu)
- Jajka mimoza
- Grecka zapiekanka warzywna
- Schab z pomarańczami
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Pierwsze mięsko
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ciasto (bez mleka)
- Pasta z bakłażanów
- Schab ze śliwkami
- Pieczone jabłka
- Pomidorowa trochę inna
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Makaron z pomidorami
- Mozzarella w karecie
- Bitki panierowane z wariacjami
- Chleb bezglutenowy
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Sałatka z malin i arbuza
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Frittata z warzywami
- Biszkopt
- Omlet arabski
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Zimowy salad bar
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Tarta brokułowa
- Suszone pomidory
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Gołąbki po grecku
- Faszerowane kurze piersi
- Zielona zupa
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Sos prowansalski aioli
- Pierniczki całuski
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Panga w pergaminie
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Sałatka z tofu
- Koktajl wiśniowy
- Placek z zielonego groszku
- Zapiekane kanapki liliputa
- Jajka faszerowane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Łagodny hummus
- Ciasto z owocami
- Filet z indyka w soku owocowym
- Ciasto bezowe z kremem
- Kawior z bakłażana
- Białe leczo
- Smażone banany
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Złocisty nektar
- Oliwki po swojemu
- Lane kluski