- Mak z łamańcami
- Delikatny sernik
- Zupa francuska
- Chrupiący serek z gruszką
- Soja prawie po bretońsku
- Piernik
- Cukinia faszerowana serem
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Brzoskwinowe oczko
- Wycinanki z sera
- Wigilijna zupa migdałowa
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Omlet grzybek z kozim serem
- Ryba po grecku II
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Tarta z grzybami
- Ciasteczka migdałowe
- Tarta szpinakowa
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Makaron z brokułami
- Żółty chłodnik
- Biszkopciki domowe
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Puree z truskawek i kiwi
- Masło czosnkowe
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Krem z cukinii
- Batoniki orkiszowe
- Suszone pomidory
- Sorbet porzeczkowy
- Lekka rybna
- Szparagi pod beszamelem
- Mielona wołowina po chińsku
- Chłodnik
- Ciasteczka czekoladowe
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Placuszki rybne orientalne
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Galaretki
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Omlet z pomidorami i papryką
- Zimowy kurczak
- Pieczeń cielęca
- Ciasto na ptysie
- Omlet arabski
- Sos czekoladowy
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zraziki sezamkowe
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Polski sos wielkanocny
- Mus śliwkowy
- Pyszna pasta z tofu
- Owocowa legumina
- Owocowy indyk
- Koktajl z mango