Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: gruszki
-
rodzaj potrawy: zupa
- Szara pasta
- Kotleciki z soji
- Kurczak w soku winogronowym
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zapiekanka rybna
- Szpinakowe pesto
- Dal z soczewicy
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Marchewka z brukselką
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Ciastka owsiane
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Francuskie kiełbaski serowe
- Miodek cebulowy
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Tęczowy sorbet
- Sałatka szpinakowa
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Resztki lata
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Błyskawiczny chłodnik
- Nadziewany kabaczek
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zupa krem z dyni
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Kolorowy ryż
- Napój z owoców jagodowych
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Makaron z brokułami
- Potrawka z patisonami
- Tarta ze szpinakiem
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Ciasto bezowe z kremem
- Kruche plastry cytrusów
- Pierwsze mięsko
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zrazy z kury
- Tzatziki
- Babeczki z szynką i serem
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Smażone banany
- Terrine z białego sera
- Mazurek daktylowy
- Suszone pomidory
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Ciasto z jagodami ucierane
- Mrożone bezy z malinami
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Cukiniowe ciasto
- Grzanki III
- Kartoflanka przecierana
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach