- Owoce pasteryzowane
- Chleb (bez glutenu)
- Torcik z galaretką
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sałatka ryżowa z curry
- Kluski z kaszy manny
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Sos polski
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Krem z cukinii
- Makaron z sosem szpinakowym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Zapiekanka z drobiu
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kisiel żurawinowy
- Zraziki sezamkowe
- Kompot z rumiankiem
- Rogaliki
- Surówka z marchewki
- Babeczki z serem
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Wycinanki z sera
- Zupa krem z cukinii
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Papryka faszerowana warzywami
- Jeż
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pierogi z jagodami
- Suszone pomidory
- Puree ziemniaczane
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Ryba po azjatycku
- Cukinia faszerowana serem
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Zupa szczawiowa
- Lane kluski
- Tarta brokułowa
- Pulpety rybne
- Ciasto bezowe z kremem
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka z drobiem i morelami
- Kotlety gryczane
- Mus z kaszy manny
- Zupa z zielonego groszku
- Sałatka z cukini
- Kostka z kaszki manny
- Chleb pita
- Tartaletki z porami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Ciasto-legumina z owocami
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Sorbet owocowy
- Pierniczki
- Muffiny jagodowe
- Placuszki z cukinii