- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Chleb bezglutenowy
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Sernik tradycyjny
- Zapiekanka z marchwi
- Barszcz ukraiński
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Deser brzoskwiniowy
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Żółty chłodnik
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Resztki lata
- Ziemniaki faszerowane
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Lody bananowo - czekoladowe
- Placuszki z tuńczyka
- Kartoflanka przecierana
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidorowy koktajl
- Jabłka z aronią
- Sos czekoladowy
- Babeczki z musem owocowym
- Kolorowe gnocchi
- Spaghetti
- Naleśniki chińskie
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Surówka z cykorii
- Zupa z dyni
- Kruche ciasto
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Sałatka z winogronami
- Słodkie kaszotto
- Zupa szpinakowa
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Otulona brzoskwinia
- Ciasteczka czekoladowe
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kurczak z marchewką i curry
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Surówka z jabłek i dyni
- Szparagi w cieście
- Sos jogurtowy
- Wiśniowa legumina
- Proste ciasto na kruchy spód
- Kotlety mielone dla dzieci
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Bakłażanowe kotlety
- Puchate pyzy
- Ciasto na ptysie
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Ryba po azjatycku
- Mięso duszone po turecku