- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Frittata z warzywami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bułeczki serowe
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Biurowa kartoflanka
- Makrela w ziołowej potrawce
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kruche plastry cytrusów
- Makaron w sosie Mornay
- Naleśniki z żółtym serem
- Ryż z truskawkami
- Koktajl brzoskwiniowy
- Indyk przekładany
- Sos pomidorowy klasyczny
- Blinki z cukinii
- Jeż z awokado
- Jajka z szynką w majonezie
- Kaszka z buzią
- Torcik z galaretką
- Delikatny i puszysty sernik
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ryba w sosie koperkowym
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Cukiniowe ciasto
- Zupa jagodowa
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Surówka zimowa
- Spaghetti z pulpetami
- Pierogi ruskie
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Zupa krem z kalafiorów
- Placki ziemniaczane
- Ciasto z jabłkami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Budyń (bez mleka)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Zupa pieczarkowa
- Rizotto z tuńczykiem
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ciasto z owocami
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Ryba w sezamie
- Owoce z kruszonką
- Kotleciki z soji
- Potrawka z patisonami
- Sałatka litwacka
- Ziemniaki pieczone
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Schab z pomarańczami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Szaszłyki z łososia
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Przecier owocowy
- Korż - placek kresowy
- Ryba po grecku
- Rulonik z warzywami
- Czekoladowe chrupki