- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Tort czekoladowy
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pizza z owocami
- Spaghetti Estery
- Surówka z dyni
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Budyń (bez mleka)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Pierogi z soczewicą
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Domowe pesto uproszczone
- Owoce z kruszonką
- Kompot ze śliwek
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka owocowa
- Śliwkowy omlet
- Śliwkowa legumina
- Krem bananowy
- Surówka z cykorii
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Tarta cebulowa II
- Lane kluski
- Przecier z manną
- Kisiel z malinami
- Lekka rybna
- Tarta z żurawinami
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Babeczki z szynką i serem
- Deser z kaszy jaglanej
- Spaghetti z sosem pesto
- Zrazy z pieca
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Koktajl owocowy na lodach
- Szparagi solo
- Ślimaki daktylowe
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Botwina
- Kolorowe gnocchi
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Paszteciki z tuńczykiem
- Kruchy placek ze śliwkami
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Leśny przysmak na kolację
- Chleb (przepis podstawowy)
- Zupa z dyni na słono
- Krem jabłkowy
- Czipsy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Zapiekane kanapki liliputa