- Aromatyczny schab
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Mus z kaszy manny
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Mozzarella w karecie
- Botwina
- Kurczak z marchewką
- Sos prowansalski aioli
- Omlet po włosku (frittata)
- Daktylowe kulki
- Jajka faszerowane
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Sałatka dziadka Julka
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Bakłażany duszone
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Chleb kukurydziany
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Pomidorowy koktajl
- Sola meuniere
- Kisiel owocowy
- Ryba w sezamie
- Włoska zupa jarzynowa
- Wołowina z fasolką szparagową
- Zupa śliwkowa
- Koktajl z owoców sezonowych
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Napoleonki
- Ryżowa szarlotka
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Deser brzoskwiniowy
- Sorbet brzoskwiniowy
- Ciasto czekoladowe
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Zupa kalafiorowa z curry
- Sałatka z kwiatami
- Mazurek daktylowy
- Biszkopciki domowe
- Pieczone pierożki z serem
- Makrela w ziołowej potrawce
- Sałatka owocowa
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Kurczak z ananasem
- Szparagi w cieście
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Polski sos wielkanocny
- Blinki z cukinii
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Delikatny i puszysty sernik
- Barszcz czerwony
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa krem ze szparagów
- Sałatka z pomarańczy i porów