- Lody owocowe
- Risotto z łososiem
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Sorbet malinowy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Leśny przysmak na kolację
- Faszerowana cukinia
- Ciasteczka czekoladowe
- Pulpety z koperkiem
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Suszone pomidory
- Sos pomidorowy klasyczny
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Makaron z pomidorami
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Omlet po francusku
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Koktajl malinowy
- Surówka z marchwi
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Rizotto z tuńczykiem
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ciasto z jabłkami
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Kartoflanka przecieranka
- Felafelki
- Kurczak egzotyczny
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Naleśniki chińskie
- Zupa krem ze szparagów
- Kawior z bakłażana
- Karmelowe wafelki
- Drób z porzeczkami
- Szpinak z baraniną
- Surówka z żurawiną
- Kotleciki z tuńczyka
- Kisiel malinowy
- Sałatka makaronowa
- Smażone banany
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Sałatka grecka III
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Mrożone owoce
- Jajka marynowane w occie
- Zimowy salad bar
- Bananowe frytki
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Maślane bułeczki bez masła
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Zupa kukurydziana
- Sos pomidorowo-warzywny
- Sos prowansalski aioli
- Złocisty nektar
- Zupa jabłkowa