Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Klopsiki cielęce
- Amerykańska szarlotka
- Ciasto z owocami
- Szpinak zapiekany z serem
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Krem jarzynowy z indykiem
- Biszkopt (bez glutenu)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kopytka
- Pierniczki
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Kulki rybne po norwesku
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Guacamole
- Omlet po włosku (frittata)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Masło czosnkowe
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Kolorowa jajecznica
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Deser gruszkowy
- Kawior z bakłażana
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Puree z dyni
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Letni sorbet
- Zupa szpinakowa
- Grzybek śmietanowy
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Deser z kaszy jaglanej
- Karmelowe wafelki
- Sałatka ryżowa
- Krem z pomidorów
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z tofu
- Bruschetta na kilka sposobów
- Słodkie kaszotto
- Mrożony jogurt jagodowy
- Kruche ciasteczka
- Wyraziste tofu
- Gołąbki z winogronowych liści
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Chleb razowy z kminkiem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Bezy (bez mleka)
- Ryba po grecku
- Pieguski
- Ryba z cukinią
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Spaghetti z bobem
- Maślane bułeczki bez masła
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Zupa z soczewicy