- Bezglutenowy migda³owy spód do mazurka
- Racuszki gryczane
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ryba z cukini±
- Tarta z pian± owocow±
- Krem z kalafiora
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli
- Ciasto scrabble
- Frittata z warzywami
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Tort makowy pyszny
- Kacze piersi z wi¶niami
- Sa³atka z bak³a¿anów
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Caprese
- ¦liwkowa legumina
- Ch³odnik pomidorowy
- Kartoflana zapiekanka
- Wycinanki z sera
- Risotto z ³ososiem
- Pizze - miniaturki
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Spatzle
- Rolada serowa
- Ziemniaki po duñsku
- Grzanki z pieczon± fet±
- Zrazy z pieca
- Migda³y w karmelu
- Ziemniaki po hiszpañsku
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Pierniczki ca³uski
- Kolorowy ry¿
- Surówka z czerwonej kapusty
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Przecier z mann±
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Grecka zapiekanka warzywna
- Zupa kukurydziana
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Ciasteczka kokosowe-ry¿owe (bezglutenowe)
- Nale¶niki meksykañskie
- Babeczki z szynk± i serem
- Zimowy kurczak
- Zielony twaro¿ek
- Placek z owocami (bez mleka)
- Strucla mini
- Kolorowe gnocchi
- Surówka z marchwi
- Wytrawne kruche ciasto
- Cytrynowy biszkopt
- Soja prawie po bretoñsku
- Sorbet owocowy
- Ziemniaki pieczone
- Masa czekoladowa - ganache
- Placuszki z cukinii
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Ciasto bananowe
- Pomidory nadziewane ry¿em
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Zupa krem z kalafiorów