- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ryba z cukinią
- Spaghetti z bobem
- Deser z rabarbarem
- Terrine z białego sera
- Sałatka z truskawek i mięty
- Mus brzoskwiniowy
- Chrupki Krzysia
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Migdały w karmelu
- Babka drożdżowa III
- Korż - placek kresowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Mazurek cytrynowy III
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Racuszki gryczane
- Polski sos wielkanocny
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Chleb ziołowy
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Placuszki serowe
- Kompot z suszu
- Kurczak z ananasem
- Ziemniak w kropki
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Chleb bezglutenowy
- Lody waniliowe
- Chińskie jajka herbaciane
- Pierogi z soczewicą
- Koktajl brzoskwiniowy
- Słodkie kaszotto
- Bułki maślane
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Papryka nadziewana twarogiem
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Cytrynowe masło
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Biszkopt (bez glutenu)
- Karp w szarym sosie
- Zupa gulaszowa
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Sałatka ryżowa
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Zupa krem z zielonego groszku
- Arabski chleb pita
- Sola meuniere
- Deser z kaszy jaglanej
- Resztki lata
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Cudowna cukinia