Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: czereśnie
-
rodzaj potrawy: deser
- Biszkopt z surowymi owocami
- Chleb bezglutenowy
- Pierogi leniwe
- Panierowane paluszki rybne
- Rulonik z warzywami
- Zupa z marchwi
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Placki z cukinii
- Zupa jarzynowa
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Pulpety z koperkiem
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Botwina
- Kaczka z jabłkami
- Sałatka litwacka
- Bananowe frytki
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Kanapka z pastą jajeczną
- Zupa z dyni
- Barszcz postny
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Kopytka (bez jajek)
- Niezły pasztet z fasoli
- Zupa migdałowa
- Placuszki-kaczuszki
- Lane kluski (bez jajek)
- Najprostsza tarta owocowa
- Zupa z dyni na słono
- Lody czekoladowe
- Racuszki
- Kruche plastry cytrusów
- Sernik tradycyjny
- Krem z kalafiora
- Koktajl malinowy
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Chleb Grahama
- Drób z porzeczkami
- Zimowy kurczak
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Mazurek daktylowy
- Bułka orzechowa
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Ryba po żydowsku
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kurczak w soku winogronowym
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Babeczki z szynką i serem
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Felafelki
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Nadziewany kabaczek
- Sos prowansalski aioli
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Leśny przysmak na kolację
- Śliwki z figą i melisą