- Śliwkowy omlet
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Placuszki jabłkowe
- Ciasto z dynią
- Kruchy placek ze śliwkami
- Faszerowane kurze piersi
- Sos wiśniowy do owoców
- Faszerowana cukinia
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Lody (bez mleka)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Kurczak z jabłkiem
- Powidła śliwkowe
- Sałatka makaronowa
- Łagodne chili
- Zupa krem ze szparagów
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Różowy koktail truskawkowy
- Chłodnik
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Włoski chleb ziołowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ziemniaki faszerowane
- Mrożony jogurt jagodowy
- Biszkopt
- Zupa owocowa
- Szarlotka biszkoptowa
- Krupnik
- Wyraziste tofu
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Omlet grzybek z kozim serem
- Ryba w sosie koperkowym
- Makrela w ziołowej potrawce
- Figowe rogaliki
- Cytrynowe ciasteczka
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Krem bananowy
- Indyk z marchewką
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Sałatka arabska tabuleh
- Bułki maślane
- Makaron w sosie Mornay
- Makaron z serem
- Bowl bezalkoholowy
- Pesto po polsku
- Domowe pesto uproszczone
- Tarta z brokułami lub z porami
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zupa-krem z kukurydzy
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Francuski sos czosnkowy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Koktajl owocowy na lodach
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Grzanki III