- Kurczak w sosie czereśniowym
- Racuszki gryczane
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Halibut pod parmezanem
- Żółty chłodnik
- Galaretka z surowymi owocami
- Domowe pesto uproszczone
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Ciastka owsiane
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Krem truskawkowy
- Omlet po włosku (frittata)
- Krem z cukinii
- Leśny przysmak na kolację
- Kapusta z sosem sojowym
- Przecier z cukinii
- Korż - placek kresowy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kartoflanka przecierana
- Kompot ze śliwek
- Amerykańska szarlotka
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kurczak z warzywami
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Puree z truskawek i kiwi
- Galaretka z soku z porzeczek
- Warzywa smażone w cieście
- Racuszki z dyni
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Sałatka z drobiem i morelami
- Napój z owoców jagodowych
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Sernik (bez glutenu)
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Szparagi pod beszamelem
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Koktajl jabłkowy
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Sajgonki (bez glutenu)
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Zupa krem z dyni
- Kurczak w curry
- Potrawka z patisonami
- Sezamki
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Marchewka z brukselką
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Pyzy
- Delikatny sernik
- Terrine z białego sera
- Młode warzywa z pieca
- Rogaliki
- Tort makowy pyszny