- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Krem truskawkowy
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z pianki owocowej
- Mielona wo³owina po chiñsku
- Pomidory faszerowane sa³atk± majonezow±
- Banany z szynk±
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Ptysie na s³ono z farszem broku³owym
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Surówka z dyni
- Knedelki z sandacza
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Pascha II
- Zupa migda³owa
- Kartoflanka przecieranka
- Zupa krem z zielonego groszku
- Pierogi z owocami
- Pier¶ indycza z orzechowym farszem
- Lody dla m³odych
- Zupa kukurydziana
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Budyñ karmelowy
- Paszteciki (bez jajek)
- Amerykañska szarlotka
- Mleczny przysmak
- Sa³atka z cykorii i owoców
- Wytrawne kruche ciasto
- Napój marchwiowo-malinowy
- Jajka panierowane
- Tarta z cukini± i pomidorami
- Omlet z cukini± i papryk±
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Kotlety gryczane
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Kruche spiralki
- Chrupi±ce kaczuszki
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Pierogi leniwe - wersja sma¿ona (ma³drzyki)
- Ró¿owa kaszka
- Nale¶niki z kremem waniliowym
- Pieczone jab³ka
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Tzatziki
- Tarta jab³kowa II
- Mus truskawkowy II
- Rogaliki krucho-dro¿d¿owe
- Sa³atka owocowa
- Cannelloni ze szpinakiem
- Chleb pita
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Babeczki ry¿owe ze ¶liwkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Zupa z soczewicy
- Biszkopt z surowymi owocami