Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1,5 roku
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Surówka z dyni
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Pieczeń cielęca
- Placek z owocami (bez mleka)
- Bananowa manna
- Mrożony jogurt jagodowy
- Przecier z manną
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Pyszna pasta z tofu
- Kapuśniak i ogórkowa
- Arabski chleb pita
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Powidła śliwkowe
- Leśny przysmak na kolację
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kurczak z warzywami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Pizza pomidorowo-serowa
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pierogi kresowe
- Deserowa zupa owocowa
- Proste ciasto na kruchy spód
- Guacamole
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Kurczak z jabłkiem
- Makaron z sosem dyniowym
- Bananowe frytki
- Fasola z miodem i cytryną
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa minestrone
- Mięso duszone po turecku
- Pierogi ruskie
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Oliwki po swojemu
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Grzanki parmezanowe
- Zupa jarzynowa
- Pizza (bez glutenu)
- Różowy koktail truskawkowy
- Karpatka
- Zupa z soczewicy
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Cukinia faszerowana serem
- Sorbet owocowy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Omlet grzybek z kozim serem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sernik na zimno
- Placuszki drożdżowe
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pomidorki sauté
- Bakłażanowe kotlety