- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Indyk przekładany
- Lody czekoladowe
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Sola meuniere
- Zupa gulaszowa
- Kisiel owocowy
- Placuszki z cukinii
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Ryba cytrynowa
- Kulki mięsne po szwedzku
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Sos wiśniowy do owoców
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Krem twarożkowy z owocami
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Rozmaitości na parze
- Krem z cukinii
- Lane kluski
- Placki z cukinii
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zapiekanka z pomidorami
- Mazurek trójwarstwowy
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Kolorowa jajecznica
- Kompot ze śliwek
- Dip fasolowy
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Zupa kukurydziana
- Puchatkowe ciasteczka
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Trufle z herbatników
- Pasta z kurczaka
- Pizza hawajska
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Grzanki parmezanowe
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Smażona mozzarella
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z grzybami
- Zupa pieczarkowa
- Puree z marchwi
- Sałata z truskawkami
- Jabłkowy kurczak
- Szarlotka miękka
- Kruche spiralki
- Ciasteczka migdałowe
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Naleśniki z jagodami
- Zupa z soczewicy