- Pierogi kresowe
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Sorbet owocowy
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Sezamowa marchew
- Masa czekoladowa - ganache
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Indyk z marchewk±
- Babeczki ry¿owe ze ¶liwkami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Pianka bananowa
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Pierogi leniwe - wersja sma¿ona (ma³drzyki)
- Sa³atka grecka III
- Zupa pomidorowa z kasz± jaglan±
- Galaretka z pigwy
- Budyniowa zupa malinowa
- Ch³odnik bu³garski (tarator)
- Sa³atka owocowa w pomarañczy
- Cukinia faszerowana serem
- Omlet po francusku
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Szasz³yki z jagniêcia (drobiu)
- Sa³atka owocowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Puree z dyni
- Ciasteczka z cukierkow± dekoracj±
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Sorbet owocowy
- Racuszki serowe
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- W³oski chleb zio³owy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Zapiekanka z miêsa i ziemniaków
- Tarta jab³kowa II
- Batony orzechowo-kokosowe
- Racuszki
- Sa³atka z tofu
- Kurczak w migda³ach
- Tzatziki
- Bananowa manna
- Nale¶niki z jagodami
- Placki ziemniaczane
- Rulonik z warzywami
- Przysmak serowy
- Zraziki sezamkowe
- Pulpety rybne
- Francuski sos czosnkowy
- Szparagi solo
- Karp w szarym sosie
- Kartoflana zapiekanka
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Kompot z suszu
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Nale¶niki z kremem waniliowym
- Kluski z kaszy manny
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Cukinia z miêsem mielonym