- Têczowy sorbet
- Tarta prawie Tatin
- Legumina cytrynowa
- Zapiekanka bu³garska miêsno-warzywna
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarañczowym z curry
- Ma³drzyki - placuszki serowe
- Makrela w zio³owej potrawce
- Koktajl owocowy na lodach
- Kisiel z jab³kiem
- Zupa z dyni
- Kurczak w migda³ach
- Chiñskie jajka herbaciane
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Sorbet pomarañczowo-cytrynowy
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Bitki wo³owe w sosie pomidorowym
- Mus z kaszy manny
- Ciasto z dyni±
- Leczo ze ¶liwkami
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Placek z cukinii
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Cukinia faszerowana serem
- Ryba z porami i marchewk±
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Powid³a ¶liwkowe
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Zupa z jab³ek na s³ono
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Kartofle duszone
- Ryba w beszamelu z kukurydz±
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Surówka z cykorii i natki
- Ch³odnik
- Rolada serowa
- Kolorowa jajecznica
- Placki ziemniaczane
- Tarta broku³owa
- Przysmak serowy
- Ziemniaki po wêgiersku
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Sa³atka litwacka
- Bezy (bez mleka)
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z bitej ¶mietany
- Zapiekanka broku³owa
- Galaretka z pigwy
- Kapu¶niak i ogórkowa
- Makaron ze szparagami i ³ososiem
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Zupa kukurydziana
- Sos ró¿owy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kruche ciasto z mas± makow±