- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Sorbet brzoskwiniowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Placuszki-kaczuszki
- Masa czekoladowa - ganache
- Omlet po polsku
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Tarta z grzybami
- Pasta (dip) z bobu
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Szejk niekoniecznie arabski
- Sajgonki (bez glutenu)
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Zupa nic (bez glutenu)
- Sałatka szpinakowa
- Zapiekanka z pomidorami
- Galaretka z surowymi owocami
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Pulpety rybne
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Puchatkowe ciasteczka
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Zupa jarzynowa
- Kacze piersi z wiśniami
- Chleb ziołowy
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Placki (bez mleka, jajek)
- Masło czosnkowe
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Pierogi kresowe
- Kotlety mielone dla dzieci
- Bakłażany duszone
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kisiel owocowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Placuszki serowe
- Nektarynkowy krem
- Delikatny i puszysty sernik
- Lody waniliowe
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Mazurek cytrynowy III
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zupa-krem z kukurydzy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Mus śliwkowy
- Kapuśniak
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską