- Omlet po włosku (frittata)
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Panierowane paluszki rybne
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Sałatka mięsna z morelami
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Jabłka z aronią
- Chłodnik
- Tarta jabłkowa II
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Bananowa manna
- Sos majonezowy
- Panierowane serki pleśniowe
- Pierogi z młodą kapustą
- Lody czekoladowe
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Puree z truskawek i kiwi
- Szparagi w cieście
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Naleśniki meksykańskie
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Pomidorowa z bazylią
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Spaghetti z pulpetami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Zimowy salad bar
- Owoce w czekoladzie
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Ciasto z owocami
- Potrawka z patisonami
- Karpatka
- Koktajl owocowy na lodach
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Lody bananowe (bez mleka)
- Bakłażanowe kotlety
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Babeczki z szynką i serem
- Suszone pomidory
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Polski sos wielkanocny
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Chłodnik pomidorowy
- Chińskie jajka herbaciane
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Galaretki
- Kotlety z płatków owsianych
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Kuszące jabłka
- Pierogi leniwe
- Biurowa kartoflanka
- Napój marchwiowo-malinowy
- Sezamki
- Zupa z jabłek na słono
- Mus brzoskwiniowy
- Daktylowe roladki