Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 6. miesiąca
-
składnik: dynia
-
rodzaj potrawy: dodatki do dań
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Orzechy w czekoladzie
- Sałatka z drobiem i morelami
- Krem truskawkowy
- Trufle czekoladowe
- Szarlotka biszkoptowa
- Nektarynkowy krem
- Tarta - kruche ciasto
- Kotleciki cielęce
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zupa krem ze szparagów
- Tarta z żurawinami
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Karp w szarym sosie
- Babeczki z serem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Bananowa manna
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Koktajl z melona
- Powidła śliwkowe
- Pieguski
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Drób z porzeczkami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Babeczki z szynką i serem
- Łosoś znad zatoki
- Masa czekoladowa - ganache
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Chleb ziołowy
- Kartofle duszone
- Kurczak w soku winogronowym
- Krupnik
- Puchatkowe ciasteczka
- Domowy kisiel wiśniowy
- Felafelki
- Kisiel z jabłkiem
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Rulonik z warzywami
- Wytrawne kruche ciasto
- Zrazy z kury
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Złocisty nektar
- Zupa kukurydziana
- Kurczak z marchewką
- Sałatka z tofu
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Sos czekoladowy
- Spatzle
- Szpinakowe pesto
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Omlet arabski
- Sezamki
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Zupa krem z cukinii
- Pierogi z soczewicą
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Ryba w sosie warzywnym
- Kajmak mleczny (bez glutenu)