- Ryba z cukini±
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Makaron z serem i warzywami
- Ciasteczka migda³owe
- Grzanki III
- Broku³y zapiekane w sosie serowym
- Batoniki orkiszowe
- Szasz³yk z indyka z morelami
- Makaron rozmaito¶ci
- Makaron z serem
- Niez³y pasztet z fasoli
- Grejpfrut z sa³atk± z kurczaka
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Krupnik
- Ziemniak w kropki
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Zupa krem z broku³ów ze ¶mietank±
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Zupa jab³kowa
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Surówka z ¿urawinami i marchwi±
- Kisiel z truskawkami
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Sa³atka makaronowa
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Zupa krem z mro¿onych broku³ów
- Ciasto z dyni±
- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- Tartaletki z porami
- Kruchy placek ze ¶liwkami
- Czekoladowe chrupki
- Kapusta pekiñska z patelni
- Duszona ryba z warzywami
- Rulonik z warzywami
- Stworki z ciasta serowego
- Wycinanki z sera
- ¦limaki daktylowe
- Pasta - jajo i basta
- Kapu¶niak i ogórkowa
- Rogaliki kokosowe
- Omlet po francusku
- Tort (bez glutenu)
- Cannelloni ze szpinakiem
- Galaretka z soku z porzeczek
- Ch³odnik z pomidorów
- Schab pieczony po galicyjsku
- Potrawka z kurczaka
- Pierogi ruskie
- Napój marchwiowo-malinowy
- Ryba z porami i marchewk±
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- S³odka bu³ka marchewkowa