Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cebula
-
rodzaj potrawy: zupa
- Kruche pierniczki
- Rulonik z serem
- Paszteciki z tuńczykiem
- Zupa migdałowa
- Pizze - miniaturki
- Bakłażany duszone
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Botwina
- Cytrynowe masło
- Pasta - jajo i basta
- Bułgarski chłodnik
- Mielonka z dodatkami
- Kurczak w curry
- Racuszki serowe
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Karmelowe wafelki
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Francuski sos czosnkowy
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Sałatka owocowa
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Lody (bez mleka)
- Wyraziste tofu
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Nadziewany kabaczek
- Puszysty mus wieloowocowy
- Zupa z marchwi
- Resztki lata
- Sernik tradycyjny
- Zapiekanka z drobiu
- Układanka warzywno-owocowa
- Krem jarzynowy z indykiem
- Pomidorki sauté
- Tęczowy sorbet
- Surówka z jabłek i dyni
- Sos pomidorowo-warzywny
- Torcik z galaretką
- Żółty chłodnik
- Mazurek daktylowy
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Owsiane chrupki
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasto czekoladowe
- Tartaletki z porami
- Ciasto bananowe
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Kruche ciasto z truskawkami
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Ciasto z jagodami kruche
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Lekka rybna
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Dip fasolowy
- Papryka faszerowana warzywami
- Sałatka grecka III
- Zapiekanki z bagietki
- Pieczeń cielęca