Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: dynia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Delikatny sernik
- Sałatka
- Szaszłyki z kurczaka
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Spaghetti z pulpetami
- Zdrowy bigos
- Sierpniowa sałatka
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Napój z owoców jagodowych
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Lody czekoladowe
- Zupa jagodowa
- Tzatziki
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Potrawka z patisonami
- Pieczone pierożki z serem
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Zupa z kabaczków
- Kanapka z pastą jajeczną
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Racuszki serowe
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Kotleciki z soji
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Śliwki z figą i melisą
- Omlet z pomidorami i papryką
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Ziemniaki faszerowane
- Tarta prawie Tatin
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Ryba z cukinią
- Koktajl z owoców sezonowych
- Owsiane chrupki
- Pomidory z papryką po włosku
- Sorbet arbuzowy
- Chrupki Krzysia
- Polski sos wielkanocny
- Zupa z soczewicy
- Sorbet porzeczkowy
- Puchatkowe ciasteczka
- Krem z cukinii
- Zupa-krem z marchwi
- Rulonik z warzywami
- Puree z marchwi
- Szarlotka miękka
- Zapiekanka rybna
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Cudowna cukinia
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Zupa z dyni na słono
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym